Kleine gelukjes november

Kleine gelukjes – November 2021

Met de rubriek ‘kleine gelukjes’ deel ik iedere maand mijn kleine gelukjes met jou. In de blogpost van vandaag komen mijn kleine gelukjes van de maand November 2021 aan bod.

Wat zijn kleine gelukjes?

Kleine gelukjes zijn voor mij kleine en simpele dingen die mij doen lachen, die me vertederen of waarvan ik oprecht gelukkig wordt. In mijn Bullet Journal hou ik al een hele tijd dagelijks bij waar ik blij van werd, waar ik trots op ben of waar ik dankbaar voor ben. Sinds kort heb ik deze rubriek omgetoverd naar ‘kleine gelukjes’, waar ik al deze dingen in kwijt kan.

Waarom vind ik dat nu zo belangrijk?

In een wereld waarin we altijd maar ‘aan’ staan, van het ene naar het volgende hollen, vergeten we soms te kijken naar die kleine dingen. Kleine dingen die ons goed doen voelen. Als positivist vind ik het daarom zo belangrijk om ieder dag stil te staan bij dat wat me blij maakt. In iedere dag is wel iets te vinden om blij mee te zijn!

Kleine gelukjes in November 2021

Ik moet toegeven dat ik het maken van deze blogpost even voor me uitgeschoven heb. Ik voel me moe, heb weinig fut en het lukt me minder goed om me op het positieve te focussen. Een iets mindere periode zo op het einde van het jaar dus. Maar toen besefte ik dat net op deze momenten die kleine gelukjes nog belangrijker zijn. (#practicewhatyoupreach)

Daarom toch een opsomming van mijn kleine gelukjes de voorbije maand, die ik weer getrouw heb bijgehouden in mijn Bullet Journal. Wil jij weten wat ze waren, lees dan zeker verder 🙂

 • Ik ben de maand begonnen met een dagje in mijn coconne’tje. Lekker in de zetel met een thee’tje en dekentje. De Netflix afleveringen vlogen erdoor en als ik het scherm beu was nam ik mijn e-reader erbij. Ik heb trouwens de mini-serie Maid gekeken en het vierde boek van de Zeven Zussen Parel uitgelezen. Beiden absolute aanraders.
 • De kinderen brachten de herfstvakantie bij hun papa door, maar omdat ik nog iets moest langsbrengen heb ik ze toch even kunnen zien.
 • Mijn twee-wekelijkse afspraak met mezelf voor een Kundalini Yoga in de prachtige locatie Land van Engelingen, gegeven door Hanne van ji.soulwork.
 • Gewerkt aan een nieuwe Diamond Painting.
 • Mijn allereerste Strike ooit gegooid tijdens een spelletje bowlen met mijn kinderen en neefje.
 • Op een zondagavond al om 19u30 samen met de kinderen in de zetel kunnen zitten.
 • Samen met de kinderen op bezoek bij mijn mama.
 • Heerlijk uitslapen op 11 november.
 • Brainstorm sessie met een van mijn klanten met Annelies@Work.
 • Knuffelen met Kitty.
 • Last-minute afspraakje om te gaan uit eten met een vriendin.
 • Met de fiets naar kantoor.
 • Een volledige dag herbronnen in de thermen van Spa.
 • Na het dagje herbronnen tijd voor actie, een korte (6km) maar pittige wandeling aan de Ninglinspo.
 • Wandeling in de beemd als middagpauze tijdens het thuiswerken.
 • Leuk verjaardagscadeau’tje gevonden voor mijn metekindje. Meestal heb ik geen flauw idee wat kopen en gewoon geld geven vind ik niet zo leuk. Dit jaar had ik wel een goed idee, en het viel ook erg in de smaak bij hem. De inspiratie haalde ik uit de sint-lijstjes van mijn eigen kinderen 🙂

Wat waren jouw kleine gelukjes tijdens de maand November? Deel ze hieronder in de reacties!

Wil je graag meer weten over wie Gewoon Lies is, kijk zeker eens op de Over mij pagina. Zit je met een vraag of wil je graag contact met me opnemen, vul het contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug.

Geen enkel nieuws missen, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Gewoon Lies en ontvang een mailtje telkens een nieuwe blogpost online komt.

Volg me ook op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.