kleine gelukjes oktober wandelen

Kleine gelukjes – Oktober 2021

Met de rubriek ‘kleine gelukjes’ deel ik iedere maand mijn kleine gelukjes met jou. In de blogpost van vandaag komen mijn kleine gelukjes van de maand Oktober 2021 aan bod.

Wat zijn kleine gelukjes?

Kleine gelukjes zijn voor mij kleine en simpele dingen die mij doen lachen, die me vertederen of waarvan ik oprecht gelukkig wordt. In mijn Bullet Journal hou ik al een hele tijd dagelijks bij waar ik blij van werd, waar ik trots op ben of waar ik dankbaar voor ben. Sinds kort heb ik deze rubriek omgetoverd naar ‘kleine gelukjes’, waar ik al deze dingen in kwijt kan.

Waarom vind ik dat nu zo belangrijk?

In een wereld waarin we altijd maar ‘aan’ staan, van het ene naar het volgende hollen, vergeten we soms te kijken naar die kleine dingen. Kleine dingen die ons goed doen voelen. Als positivist vind ik het daarom zo belangrijk om ieder dag stil te staan bij dat wat me blij maakt. In iedere dag is wel iets te vinden om blij mee te zijn!

Kleine gelukjes in Oktober 2021

Ook in Oktober hield ik mijn kleine gelukjes bij in mijn Bullet Journal. Wil jij weten wat mijn kleine gelukjes waren de afgelopen maand, lees dan zeker verder 🙂

 • De maand begon al goed want op 1 oktober kon ik met de fiets gaan werken. Het doet me altijd goed om voor en na het werk even uit te waaien op de fiets.
 • Na een traject van 3 maanden met mijn business coach kreeg ik een super lief filmpje van haar om me te bedanken en de succes die we samen maakten te vieren.
 • Tijdens het eerste weekend van Oktober waren we onverwachts een avondje kinderloos en gingen we met z’n twee gezellig uit eten.
 • Tijdens datzelfde weekend heb ik mezelf toegestaan om overdag Netflix te kijken. Dat gebeurt niet zo vaak dus verdient zeker een plekje tussen mijn kleine gelukjes. Ik bing-watch momenteel trouwens de serie Good Girls.
 • Kitty, onze poes, die me gezelschap houdt tijdens het thuiswerken.
kleine gelukjes oktober kitty
 • Ook in de tweede werkweek van Oktober kon ik een paar keer met de fiets gaan werken, een tochtje van 11km enkel.
 • Dat moment waarop al je strijk gedaan is en alle wasmanden leeg zijn, zalig!
 • Een momentje voor mezelf tijdens een Kundalini Yoga van ji.soulwork.
 • Voor mijn bijberoep als Online Business Manager een nieuwe mail funnel klaargestoomd. Zo fijn om bezig te zijn met wat ik graag doe en daar ook anderen bij helpen.
 • Samen met een vriendin en haar kinderen naar de Nacht van de Duisternis in Sint-Truiden voor een leuke wandeling.
 • Wandelen in het oktober zonne’tje terwijl de kinderen naar de Scouts zijn.
 • Een super leuke review krijgen van een van mijn klanten.
 • Eindelijk tijd gemaakt om wat herfstsfeer in huis te brengen door gezellige herst decoratie. Over mijn herfstdecoratie vorig jaar maakte ik trouwens een een blog die je hier kan vinden.
herfst boomschijf
 • Last minute boekte we een leuke citytrip naar Gent waar we verbleven in een leuke B&B. Twee dagen onthaasten, genieten van lekker eten en drinken, veel wandelen en vooral de toerist in eigen land uithangen.
 • Na een hoog-risico contact met een besmette persoon moest heel ons gezin een paar dagen in quarantaine. Het bracht heel wat gedoe met zich mee na een test met ‘grenswaarden’, maar het positieve van deze lastige periode is dat ik echt nog eens tijd maakte voor de kinderen. Samen gaan wandelen, gaan fietsen en gezelschapsspelletjes spelen.
kleine gelukjes oktober wandelen
 • Pannenkoeken als ontbijt!
 • Net voor ons favoriet ijsjessalon in winterslaap gaat mochten we uit quarantaine en konden we dus nog op de valreep genieten van een laatste ijsje.
 • Tijdens de eerste ouderavond van het jaar – via Zoom – alleen maar positieve dingen gehoord over mijn drie bengels.
 • Om de maand goed af te sluiten ging ik ook de laatste werkdag van Oktober met de fiets naar het werk.
 • Eindelijk een nieuwe spiegel in onze dressing die deze zomer vernieuwd werd!

Wat waren jouw kleine gelukjes tijdens de maand Oktober? Deel ze hieronder in de reacties!

Wil je graag meer weten over wie Gewoon Lies is, kijk zeker eens op de Over mij pagina. Zit je met een vraag of wil je graag contact met me opnemen, vul het contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug.

Geen enkel nieuws missen, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Gewoon Lies en ontvang een mailtje telkens een nieuwe blogpost online komt.

Volg me ook op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.