Meteen naar de inhoud

Mijn Bullet Journal: September setup

In de rubriek ‘Mijn Bullet Journal’ geef ik je iedere maand inspiratie en voorbeelden uit mijn eigen Bullet Journal setup voor de komende maand. Weet je nog niet wat een Bullet Journal is, lees dan zeker mijn artikel Wat is dat nu eigenlijk, een Bullet Journal? waarin ik een algemene uitleg geef over Bullet Journaling.

Mijn tweede bullet journal van 2021 is ondertussen vol geraakt en voor September begin ik dus weer een nieuwe Bullet Journal. Ik vond onlangs een ietwat speciale uitvoering waarbij er drie verschillende soorten pagina’s verwerkt zitten. De normale witte pagina’s, bruine gerecycleerde pagina’s en ook nog zwarte pagina’s. Eerder gebruikte ik al eens een black bullet journal en vond dat wel leuk werken met witte en metalic stiftjes.

Mijn Bullet Journal Collecties

Omdat ik deze maand een nieuwe Bullet Journal start, geef ik je deze keer ook opnieuw een inkijkje in mijn algemene collecties vooraan in de Bullet Journal. Ik heb deze keer geen ‘Key’ gebruikt omdat ik al jaren dezelfde symbolen gebruik en hier geen overzicht meer voor nodig heb. De index gebruik ik uiteraard wel :-).

Mijn Bullet Journal Index

Om mijn Bullet Journal wat op te leuken voeg ik af en toe een pagina met een mooie quote of afbeelding toe.

Mijn Bullet Journal September 2021

Na de index heb ik een aantal informatieve pagina’s, zoals een lijstje van belangrijke telefoonnummers en een verjaardagskalender.

Mijn Bullet Journal Telefoonlijst en Verjaardagskalender

Bucket List

Mijn bucket list mag ook niet ontbreken in mijn Bullet Journal, dus die neem ik in ieder nieuw boekje over. Ik gebruik hiervoor leuke stikkers om te werken met verschillende de categorieën. Voor mij is een Bucket List vooral een inspiratielijst en geen to-do lijst. Vandaar geen checkboxes om aan te duiden wat ik al gedaan of bereikt heb.

Mijn Bullet Journal Bucket List

Doelen voor 2021

Na de bucket list is het tijd voor mijn doelen voor 2021 en mijn lijstje 21 voor 2021. Deze heb ik gemaakt in mijn eerste Bullet Journal van 2021, maar ik vind het belangrijk om dit over te nemen in een nieuwe Bullet Journal, want ik kijk hier regelmatig naar terug.

Om die doelen verder op te volgen maakte ik een aantal trackers in mijn vorige Bullet Journal en ook deze heb ik overgenomen in deze Bullet Journal om verder op te volgen. Meer informatie over deze trackers kan je vinden in de blogpost Mijn Bullet Journal: maart setup.

Terugkerende taken

Nog een onmisbare pagina in mijn Bullet Journal zijn mijn terugkerende taken. Bij het plannen van een nieuwe maand, week en dag gebruik ik deze lijst steeds om te plannen.

Mijn Bullet Journal Terugkerende taken

Future log

Nog zo een onmisbare pagina is de Future Log. Meestal wordt hierin 6 of 12 maanden vooruit gepland. Ik maakte voorlopig een future log voor de komende 6 maanden, maar heb plek over gelaten voor de volgende 6 maanden moest dit nodig zijn.

Mijn Bullet Journal Future Log

Mijn Bullet Journal: september setup

Na de collecties in een nieuwe Bullet Journal volgt de maandelijkse setup, in dit geval de September setup. Ik deel hier nog wat foto’s van deze maandelijkse pagina’s, voor meer uitleg hierover kan je altijd terugkijken in de blogposts van de voorbije maanden, zie linken onderaan.

Wil je nog meer voorbeelden zien uit mijn Bullet Journal, bekijk zeker deze blogposts ook een keer:

Wil je graag meer weten over wie Gewoon Lies is, kijk zeker eens op de Over mij pagina. Zit je met een vraag of wil je graag contact met me opnemen, vul het contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug.

Geen enkel nieuws missen, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Gewoon Lies en ontvang een mailtje telkens een nieuwe blogpost online komt.

Volg me ook op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: