Meteen naar de inhoud

Mijn Bullet Journal: Augustus setup

In de rubriek ‘Mijn Bullet Journal’ geef ik je iedere maand inspiratie en voorbeelden uit mijn eigen Bullet Journal setup voor de komende maand. Weet je nog niet wat een Bullet Journal is, lees dan zeker mijn artikel “Wat is dat nu eigenlijk, een Bullet Journal?“. Hierin geef ik een algemene uitleg over Bullet Journaling. Voor vandaag een kijkje in Mijn Bullet Journal Augustus setup.

Mijn Bullet Journal augustus setup

Voor augustus koos ik voor een eenvoudige en snelle setup. Ik keek er eigenlijk een beetje tegenop omdat ik tijdens de vakantie periode leukere niet zoveel bezig ben met mijn Bullet Journal. Daarom heb ik het mezelf gemakkelijk gemaakt en een setup in minder dan 10 minuten gemaakt.

Maandplanning

Wil jij weten hoe jij ook zo snel een nieuwe setup kan maken? Op mijn Instagram account plaatste ik een kort filmpje hierover.

Is jouw Bullet Journal Augustus setup al klaar?

Wil je nog meer voorbeelden zien uit mijn Bullet Journal, bekijk zeker deze blogposts ook een keer:

Wil je graag meer weten over wie Gewoon Lies is, kijk zeker eens op de Over mij pagina. Zit je met een vraag of wil je graag contact met me opnemen, vul het contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug.

Geen enkel nieuws missen, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Gewoon Lies en ontvang een mailtje telkens een nieuwe blogpost online komt.

Volg me ook op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: