Kleine gelukjes – Juni

Met de rubriek ‘kleine gelukjes’ deel ik iedere maand mijn kleine gelukjes met jou deel. In de blogpost van vandaag komen mijn kleine gelukjes van de maand Juni aan bod.

Wat zijn kleine gelukjes?

Kleine gelukjes zijn voor mij kleine en simpele dingen die mij doen lachen, die me vertederen of waarvan ik oprecht gelukkig wordt. In mijn Bullet Journal hou ik al een hele tijd dagelijks bij waar ik blij van werd, waar ik trots op ben of waar ik dankbaar voor ben. Sinds kort heb ik deze rubriek omgetoverd naar ‘kleine gelukjes’, waar ik al deze dingen in kwijt kan.

Waarom vind ik dat nu zo belangrijk?

In een wereld waarin we altijd maar ‘aan’ staan, van het ene naar het volgende hollen, vergeten we soms te kijken naar die kleine dingen. Kleine dingen die ons goed doen voelen. Als positivist vind ik het daarom zo belangrijk om ieder dag stil te staan bij dat wat me blij maakt. In iedere dag is wel iets te vinden om blij mee te zijn!

Kleine gelukjes in Juni 2021

Wat maakte mij gelukkig de voorbije maand? Hieronder een greep uit de kleine gelukjes die ik gedurende de maand noteerde.

 • Voor de eerste keer in lange tijd uit eten met z’n twee.
Kleine gelukjes Juni uit eten
 • Fietstochtje door de Haspengouwse velden.
 • Instagram Reels cursus van Bynouchka afgerond. Klaar om nog veel meer reels op jullie los te laten. Hou dus zeker mijn Instagram in de gaten.
 • Defintieve keuze gemaakt voor de blauwe steen op ons nieuwe terras, waar in augustus aan begonnen wordt.
 • Verse aardbeien met zelfgemaakte slagroom eten!
 • Nostalgie met liedjes van Clouseaeu tijdens het koken.
 • De kinderen mochten een ganse namiddag gaan spelen bij de overburen die een springkasteel hadden staan dat weekend.
 • Ik nam deel aan een Mastermind sessie met een 3 andere onderneemsters die ik leerde kennen tijdens het volgen van een online training over online trainingen maken 🙂
 • Samen met de kinderen gaan zwemmen!
 • Mezelf verwend met een nieuw zomerkleedje van Laperla. Super tof winkeltje met geweldige verkoopsters!
 • Een aantal keren met de fiets naar het werk (hoofdberoep) kunnen gaan, de dag fris beginnen en ontspannend thuiskomen.
 • Girls night met een vriendin.
Kleine gelukjes Juni girls night
 • Eerste les start-to-run! Al moet ik met spijt in het hart toegegeven dat mijn loopavontuur er weer opzit. Ik heb opnieuw last van dezelfde blessure als een aantal jaar geleden, dus heb ik mijn loopschoenen maar weer opgeborgen 🙁
 • Nieuwe bikini gekocht bij Oh Si Bo!
 • Gaan zwemmen met de kids om mijn nieuwe bikini uit te testen. Dat was de eerste en de laatste keer tot nu toe. Hopelijk brengt de rest van de zomer wel nog zwem-weer!
Kleine gelukjes Juni zwemmen
 • Naar de speeltuin met de kids. De jongens reden met de gocart terwijl ik in het zonnetje nog wat verder werkte aan de lancering voor de piloot van de online cursus EHBO, Eerste Hulp Bij Overspannen zijn.
Kleine gelukjes Juni gocart
 • Gezellige familie bbq bij mijn ouders
 • Super goede rapporten en oudercontacten van mijn flinke boys!
 • Een avond Netflix kijken naar het nieuwe seizoen van Working Moms.
 • Super motiverende coaching call met mijn business coach voor mijn bijberoep Annelies@Work.
 • Naar de kermis!! Vorig jaar is de kermis bij ons in het dorp niet kunnen doorgaan, maar dit jaar werd er corona-proof toch een volwaardige kermis georganiseerd.

Wat waren jouw kleine gelukjes tijdens de maand Juni? Deel ze hieronder in de reacties!

Wil je graag meer weten over wie Gewoon Lies is, kijk zeker eens op de Over mij pagina. Zit je met een vraag of wil je graag contact met me opnemen, vul het contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug.

Geen enkel nieuws missen, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Gewoon Lies en ontvang een mailtje telkens een nieuwe blogpost online komt.

Volg me ook op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.