Meteen naar de inhoud
Mijn Bullet Journal Juni setup

Mijn Bullet Journal: juni setup

In de rubriek ‘Mijn Bullet Journal’ geef ik je iedere maand inspiratie en voorbeelden uit mijn eigen Bullet Journal setup voor de komende maand. Weet je nog niet wat een Bullet Journal is, lees dan zeker mijn artikel “Wat is dat nu eigenlijk, een Bullet Journal?“. Hierin geef ik een algemene uitleg over Bullet Journaling. Voor vandaag een kijkje in Mijn Bullet Journal Juni setup.

Mijn Bullet Journal Mei setup

Voor mijn setup van Juni setup heb ik opnieuw gekozen voor de gekende en vertrouwde setup. Ik zal hier enkel de foto’s delen van mijn pagina’s. Voor meer uitleg over deze pagina’s kan je mijn vorige blogposts terug lezen (zie linken onderaan).

Maandplanning

Monthly review

Voor ik aan mijn nieuwe pagina’s begon heb ik deze keer ook een monthly review gepland waarin ik ben gaan terug kijken naar de voorbije maand.

Mijn Bullet Journal Juni Setup: monthly review

Weekly spread

Iedere week maak ik ook een weekoverzicht. Dat ziet er zo uit.

Mijn Bullet Journal Juni setup: weekly spread

Is jouw Bullet Journal Juni setup al klaar? Hoe zorg jij er voor dat je verder werkt aan de doelen en plannen die je bepaald hebt voor 2021? Ik schreef pas nog een artikel over hoe ik mijn Bullet Journal gebruik om te plannen. Wil je hier meer over weten, lees dan zeker Mijn Bullet Journal: planning cyclus.

Wil je nog meer voorbeelden zien uit mijn Bullet Journal, bekijk zeker deze blogposts ook een keer:

Wil je graag meer weten over wie Gewoon Lies is, kijk zeker eens op de Over mij pagina. Zit je met een vraag of wil je graag contact met me opnemen, vul het contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug.

Geen enkel nieuws missen, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Gewoon Lies en ontvang een mailtje telkens een nieuwe blogpost online komt.

Volg me ook op:

2 reacties op “Mijn Bullet Journal: juni setup”

  1. Wat een pareltje! Ik ben altijd jaloers op de creativiteit van anderen op dit vlak. En kan je dat dan echt een hele maand zo proper houden? Bij mij zou het op dag 2 al een kleurboek zijn haha!

    1. Dankjewel voor het compliment! Ik vind zelf dat het bij mij nog heel simpel is 🙂
      Mijn maandelijkse pagina’s hou ik meestal wel proper. De dagelijkse pagina’s, dat kan al eens een warboel worden 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: