Kleine gelukjes – mei

Met ‘kleine gelukjes’ start ik een nieuwe rubriek waarin ik iedere maand mijn kleine gelukjes met jou deel. In de eerste blogpost van de nieuwe reeks komen mijn kleine gelukjes van de maand Mei aanbod.

Wat zijn kleine gelukjes?

Kleine gelukjes zijn voor mij kleine en simpele dingen die mij doen lachen, die me vertederen of waarvan ik oprecht gelukkig wordt. In mijn Bullet Journal hou ik al een hele tijd dagelijks bij waar ik blij van werd, waar ik trots op ben of waar ik dankbaar voor ben. Sinds kort heb ik deze rubriek omgetoverd naar ‘kleine gelukjes’, waar ik al deze dingen in kwijt kan.

Waarom vind ik dat nu zo belangrijk?

In een wereld waarin we altijd maar ‘aan’ staan, van het ene naar het volgende hollen, vergeten we soms te kijken naar die kleine dingen. Kleine dingen die ons goed doen voelen. Als positivist vind ik het daarom zo belangrijk om ieder dag stil te staan bij dat wat me blij maakt. In iedere dag is wel iets te vinden om blij mee te zijn!

Kleine gelukjes in Mei 2021

Wat maakte mij gelukkig de voorbije maand? Hieronder een greep uit de kleine gelukjes die ik gedurende de maand noteerde.

 • Officiële start van mijn eigen onderneming op 1 mei 2021!
 • Eindelijk nog eens nieuwe kleren voor mezelf gekocht, het was nodig sinds ik 30kg afgevallen ben.
 • Een nieuwe les voor mijn online cursus EHBO, Eerste Hulp Bij Overspannen zijn, geschreven en opgenomen.
 • De Betoverde Toren, gespeeld met de kinderen. Eindelijk een spel waar ze niet tegen elkaar moeten concurreren, maar samenwerken tegen mij 🙂
Kleine gelukjes van mei de betoverde toren
 • Gratis toegang tot de Instagram cursus van Sharona Bolander gekregen omdat ik gestart ben in haar Fast Lane Business School.
 • Test klant gestart met mijn online cursus EHBO, Eerste Hulp Bij Overspannen zijn, in ruil voor haar feedback om de cursus nóg beter te maken.
 • Ons tuinhuis volledig uitgemest en terug op orde gezet. Zo vinden we onze spullen weer makkelijk terug, want het was een waar rattennest geworden tijdens de winter.
 • De Moederdag knutseltjes die ik van mijn allerliefste kinders kreeg.
 • Start van mijn coaching traject in de Fast Lane Business School, waarvoor ik een mooie planner toegestuurd kreeg van Sharona Bolander.
 • Een mooie wandeling van 16km gemaakt aan het meer van La Gileppe
 • Kids die negatief getest hadden op corona nadat alle scholen in onze gemeente gesloten werden wegens besmettingen in de verschillende scholen en klassen.
 • Live Q&A sessie van het coaching traject in de Fast Lane Business School van Sharona Bolander, waarbij we een korte Mastermind deden om elkaar te helpen.
 • Eerste terrasje van 2021, nog een beetje koud maar zeker zo gezellig!
Kleine gelukjes van mei eerste terrasje van 2021
 • Nieuwe sandaaltjes voor mezelf gekocht. Het was dringend nodig, want ik had al zeker 2 maanden geen nieuwe schoenen meer gekocht 😉
 • Samen met de kinderen de Fresh Heads van Lidl geplant
 • Nog een mooie wandeling met de kinderen, waarbij we in Bokrijk vertrokken, naar de kinderboerderij in Kiewit wandelen en terug naar de speeltuin in Bokrijk. We sloten de leuke dag samen af in McDonalds. Dat hadden de kinderen wel verdiend!
 • Nieuwe klant voor mijn bijberoep met Annelies@Work!
 • De eerste echte lente- / zomerdagen. Dat mijn armen al onmiddellijk rood verbrand waren vergeet ik maar even 😉
 • Leuk fietstochtje met z’n twee, waarbij we konden genieten van een lekker drankje in de plaatselijke zomerbar.
 • Ik heb mijn tweede corona vaccin gekregen en ben er gelukkig niet zo ziek van geweest dan van de eerste spuit. Op naar meer vrijheid nu!

Wat waren jouw kleine gelukjes tijdens de maand Mei? Deel ze hieronder in de reacties!

Wil je graag meer weten over wie Gewoon Lies is, kijk zeker eens op de Over mij pagina. Zit je met een vraag of wil je graag contact met me opnemen, vul het contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug.

Geen enkel nieuws missen, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Gewoon Lies en ontvang een mailtje telkens een nieuwe blogpost online komt.

Volg me ook op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.