Meteen naar de inhoud
Mijn Bullet Journal: Mei setup

Mijn Bullet Journal: mei setup

In de rubriek ‘Mijn Bullet Journal’ geef ik je iedere maand inspiratie en voorbeelden uit mijn eigen Bullet Journal setup voor de komende maand. Weet je nog niet wat een Bullet Journal is, lees dan zeker mijn artikel “Wat is dat nu eigenlijk, een Bullet Journal?“. Hierin geef ik een algemene uitleg over Bullet Journaling. Voor vandaag een kijkje in Mijn Bullet Journal Mei setup.

Mijn Bullet Journal Mei setup

Voor mijn setup van Mei setup heb ik opnieuw gekozen voor de gekende en vertrouwde setup. Ik zal hier enkel de foto’s delen van mijn pagina’s. Voor meer uitleg over deze pagina’s kan je mijn vorige blogposts terug lezen (zie links onderaan).

Maandplanning

Trackers en lijstjes

Ik merkte de laatste maand dat ik mijn positiviteits- en dagbaarheidslogboek vaak vergat in te vullen. Na een aantal maanden begint het een gewoonte te worden om tijdens de dag meer stil te staan bij positiviteit en dankbaarheid. Daarom voelde ik niet altijd de nood om het ’s avonds nog in te vullen in mijn Bullet Journal. Toch wil ik het nog niet volledig weglaten. Daarom heb ik gekozen voor een nieuw lijstje met ‘kleine gelukjes‘.

Is jouw Bullet Journal Mei setup al klaar? Hoe zorg jij er voor dat je verder werkt aan de doelen en plannen die je bepaald hebt voor 2021? Ik schreef pas nog een artikel over hoe ik mijn Bullet Journal gebruik om te plannen. Wil je hier meer over weten, lees dan zeker Mijn Bullet Journal: planning cyclus.

Wil je nog meer voorbeelden zien uit mijn Bullet Journal, bekijk zeker deze blogposts ook een keer:

Wil je graag meer weten over wie Gewoon Lies is, kijk zeker eens op de Over mij pagina. Zit je met een vraag of wil je graag contact met me opnemen, vul het contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug.

Geen enkel nieuws missen, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Gewoon Lies en ontvang een mailtje telkens een nieuwe blogpost online komt.

Volg me ook op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: