Meteen naar de inhoud
wandeling vrijdag 4

Wandelen met kinderen in Haspengouw: 10 tot 15 km

Omdat ik merk dat er tegenwoordig veel vraag is naar mooie wandelen om samen met je kinderen te doen geef ik je in een reeks artikels een overzichtje van wandelingen in mijn thuisstreek, namelijk het mooie Haspengouw. Je vindt hier talrijke Greenspots en Verborgen Moois-wandelingen. De ene keer door het bos, de andere keer door akkers, boomgaarden of holle wegen.

De website wandeleninlimburg.be omschrijft Haspengouw als volgt:

Zuid-Limburg wordt ook wel eens het Toscane van het noorden genoemd. En dat is niet voor niets. Glooiende akkers, bloeiende bermen, hoogstamfruitbomen en mooie beekvalleien typeren het Haspengouwse landschap. 

Wandelen in Limburg
wandelen met kinderen in haspengouw

In deze vierde en laatst blogpost van de reeks “Wandelen met kinderen in Haspengouw” deel ik lange wandelingen, met een afstand tussen de 10 en 15 kilometer. Spijtig genoeg zijn er niet zo veel aangeduide wandelingen van meer dan 10km in deze streek, maar ik heb er toch enkele gevonden.

WandelingAfstandStartplaatsRoute
Greenspot Heks11,9 kmBrugstraat 30, HeersGeel
Greenspot Grootloon12,6 kmDe Klappoel: Kortestraat, BorgloonGeel
De bokkerijders achterna13,4 kmDorpsplein, WellenPaars met witte pijl
Greenspot Alden Biesen15,5 kmKasteelstraat 6, BilzenGeel

Een overzicht van de andere blogposts in de reeks “Wandelen met kinderen in Haspengouw” vind je via volgende links:

Lees ook mijn andere blogposts over wandelen:

Benieuwd naar wat ik nog te vertellen heb? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven voor de nieuwsbrief van Gewoon Lies, zo ben jij als eerste op de hoogte als er een nieuw artikel verschijnt.

Wil je graag meer weten over wie Gewoon Lies is, kijk zeker eens op de Over mij pagina. Zit je met een vraag of wil je graag contact met me opnemen, vul het contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug.

Volg me ook op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: