Meteen naar de inhoud
Mijn Bullet Journal April setup

Mijn Bullet Journal: April setup

In de rubriek ‘Mijn Bullet Journal’ geef ik je iedere maand inspiratie en voorbeelden uit mijn eigen Bullet Journal setup voor de komende maand. Weet je nog niet wat een Bullet Journal is, lees dan zeker mijn artikel “Wat is dat nu eigenlijk, een Bullet Journal?“. Hierin geef ik een algemene uitleg over Bullet Journaling. Voor vandaag een kijkje in Mijn Bullet Journal April setup.

Mijn Bullet Journal April setup

Voor mijn setup van April setup heb ik opnieuw gekozen voor de gekende en vertrouwde setup. Omdat ik druk bezig ben met andere opdrachten en projecten heb ik deze maand geen tijd genomen om mijn setup te verbeteren of veranderen. Ik ben dan ook al een tijdje tevreden met de huidige setup. Hierin kan ik zowel mijn dagelijkse struggles kwijt, als de voortgang van mijn doelen voor 2021 opvolgen.

Ik zal hier enkel de foto’s delen van mijn pagina’s. Voor meer uitleg over deze pagina’s kan je mijn vorige blogposts terug lezen (zie linken onderaan).

Maandplanning

Trackers en lijstjes

Voor mijn habit tracker heb ik wel kritisch gekeken naar alle habits of dingen die ik wil bijhouden gedurende de maand. Ik heb er een aantal gewist die ik niet meer nodig heb zodat ik me kan focussen op de anderen.

Is jouw Bullet Journal April setup al klaar? Hoe zorg jij er in April voor dat je verder werkt aan de doelen en plannen die je bepaald hebt voor 2021?

In één van de volgende weken zal ik een blogpost schrijven over hoe mijn planning cyclus in mijn Bullet Journal eruit ziet. Hoe ik ervoor zorg dat ik dagelijks aan mijn vooropgestelde jaar doelstellingen werk.

Wil je nog meer voorbeelden zien uit mijn Bullet Journal, bekijk zeker deze blogposts ook een keer:

Wil je graag meer weten over wie Gewoon Lies is, kijk zeker eens op de Over mij pagina. Zit je met een vraag of wil je graag contact met me opnemen, vul het contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug.

Geen enkel nieuws missen, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Gewoon Lies en ontvang een mailtje telkens een nieuwe blogpost online komt.

Volg me ook op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: