favoriete podcasts

De 5 favoriete podcasts van Gewoon Lies

Tijdens het strijken of het wandelen luister ik al eens graag naar een podcast. Soms voor puur entertainment, soms om op die manier weer bij te leren. Vandaag deel ik met jullie mijn 5 favoriete podcasts van het moment.

1. Werk & Leven

Mijn all-time favorite Werk & Leven, een podcast over de balans tussen werk en leven. In deze podcast delen twee ervaringsdeskundigen in Werk & Leven tips en tricks om mythische evenwicht tussen onze professionele ambities en het rijkgevulde leven dat we daarbuiten willen leiden te vinden. Twee West-Vlaamse cheeta’s, Kelly en Anouck, grepen hun burn-out aan om hun leven om te gooien en te werken en leven op eigen voorwaarden. Deze zoektocht delen ze met veel plezier aan de luisteraars.

De podcast die je een schop onder je kont geeft.
Werk & Leven wil je inspireren, aanmoedigen en activeren om de keuzes te maken die jij belangrijk vindt, in werk én leven.

www.werkenleven.org

2. Tussenstop

Een podcast die ik pas enkele weken geleden ontdekte en de nu al mijn tweede all-time-favorite is. Tussenstop wordt gehost door twee Limburgse psychologen die beiden al eens door een burn-out gingen. Jolien en Hanne willen met deze podcasts de luisteraar aanzetten om wat vaker een tussenstop te nemen.

Mentaal & fysiek welzijn podcast
Maak een tussenstop waarbij wij praten over vertragen, bewust zijn en leven vanuit jouw gevoel en zoveel meer.

De Tussenstoppers

3. The FastForwardAmy Show

Ik volg FastForwardAmy al een tijdje op Facebook en Instagram, maar toch duurde het een tijdje voor ik haar podcast The FastForwardAmy Show een kans gaf. Dit komt omdat ik een voorkeur voor Vlaamse of Nederlandstalige podcasts heb en Amy haar podcast in het Engels is. Doordat Amy zeer waardevolle kennis deelt over online ondernemerschap ben ik haar podcast toch gaan volgen. Iedere week komt er een nieuwe aflevering online en het duurt meestal geen dag eer ik deze geluisterd heb 🙂

Amy reveals the behind the scenes of what it takes to build your own online business empire with true Authentic Authority.

The FastForwardAmy Show

4. Onbespreekbaar

Onbespreekbaar is een podcast over mentale gezondheid. Jef en Willem willen op deze manier het taboe rond mentale gezondheid doorbreken. Ze zijn de podcast gestart tijdens de Corona crisis waarin velen het moeilijk vinden om zich overeind te houden.

Vind kalmte in een wereld die schreeuwt.
Podcast van Nicolas Overmeire & Jef Willem (Eagl) die mentale gezondheid bespreekbaar maakt.

Onbespreekbaar

5. Mama Baas

Als laatste een podcast over ouderschap, Mama Baas. Mama Baas is een online magazine over moeder- en ouderschap die sinds September 2020 ook een Podcast uitbrengt. Iedere maand wordt een ander thema besproken met een combinatie van mama-verhalen en experten aan het woord. Hier kan je terecht voor herkenbare én bruikbare oplossingen en tips in het ouderschap.

Eerlijke verhalen van mama’s en papa’s
Tips & tricks van experts.

www.mamabaas.be

Dit waren mijn 5 favoriete podcasts van dit moment. Ik blijf steeds op zoek naar andere podcasts, als entertainment of om bij te leren. Ken jij nog andere podcasts die ik zeker een kans moet geven? Laat het weten in reacties onderaan!

Wil je graag meer weten over wie Gewoon Lies is, kijk zeker eens op de Over mij pagina. Zit je met een vraag of wil je graag contact met me opnemen, vul het contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug.

Geen enkel nieuws missen, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Gewoon Lies en ontvang een mailtje telkens een nieuwe blogpost online komt.

Volg me ook op:

Tags:

2 reacties op “De 5 favoriete podcasts van Gewoon Lies”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.