Paasdecoratie salontafel

Blik achter de schermen: Paasdecoratie van Gewoon Lies

Vandaag gun ik jullie een kleine blik achter de schermen van Gewoon Lies, ik toon je namelijk mijn Paasdecoratie thuis. Het is nog iets minder dan 5 weken voor Pasen, dus hoog tijd om de sfeer van paaseitjes in huis te halen. Even een momentje alleen in huis en ik kan mijn creatieve zelf helemaal loslaten. Net zoals met vele dingen in mijn leven probeer ik mijn decoratie ook zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ik vind het leuk om er een uurtje mee bezig te zijn, maar als het langer duurt geef ik het al snel weer op :-).

Windlicht

Het windlicht is één van mijn favoriete decoratie stukken dat ik ieder seizoen probeer te gebruiken. Voor in de paassfeer te komen heb ik mijn windlicht gevuld met wat stro, een kleurrijk takje, een beeldje met konijntje en wat paasbloemen.

Paasdecoratie windlicht

Dienblad

Zoals altijd heb ik ook verschillende dienbladen waarin ik mijn seizoensgebonden decoratie maak. Dit jaar koos ik voor een aantal kleine dienbladen. Zoals het kleine zwarte vierkant met wat pluimen, een houten beelde, theelichtje en een nestje kleine vogeltjes. Deze decoratie stukken heb ik trouwens door de jaren heen verzameld en kocht ik meestal in de Action.

Paasdecoratie klein zwart dienblad

Een ander dienblad, een rond in goud, vulde ik met wit stro en hierop een paaskrans die ik kant en klaar gekocht heb. Ik heb er een kaarts ingezet. Dit dienblad heb ik aangevuld met twee leuke theelichthouders. De kleur van de kaars past niet echt bij het geheel, maar ik had jammer genoeg geen betere meer liggen. Ik ga de kaars dus voorlopig laten staan, maar als ik een betere kaars tegenkom in de winkel zal ik deze zeker vervangen. Zo zie je maar, ook bij mij is niet altijd alles perfect!

Paasdecoratie rond dienblad

Voor op een smal muurtje tussen de keuken en woonkomer maak ik meestal een smal lang dienblad met kaarsen. Voor de paasdecoratie is het er eentje geworden in het geel. Dus wat stro, gele kaarsen, mooi theelichthouder in paasthema en wat paas-eitjes.

Paasdecoratie lang dienblad

Paasmandje

Als laatste maakte ik nog een leuk paasmandje met wat geel stro, paaseitjes en kippen. Gemaakt in minder dan 5 minuten :-). Deze vrolijkt mijn bureau beneden op.

Paasmandje

Paasboom

Een paasboom heb ik al enkele jaren niet meer, simpelweg omdat mijn hoge vaas een aantal keer gesneuveld is en ik het opgegeven heb om er telkens een nieuwe te kopen 🙂

Ik heb wel nog een foto tje terug gevonden van mijn laatste paasboom een paar jaar geleden, die wou ik toch nog even met jullie delen.

Paasboom

Dit was mijn paasdecoratie. Ik heb er dit jaar voor gekozen om niet al te veel te maken en het te doen met de materialen die ik nog had liggen. Ik ben de laatste tijd vrij druk bezig geweest met andere dingen. Daarom dat ik de paasdecoratie vrij basic gehouden heb.

En hoe zit dat bij jou? Gebruik jij ook wat paasdecoratie om het thuis wat gezellig te maken rond deze tijd van het jaar? Of doe je daar niet aan mee? Laat het zeker weten in de reacties onderaan.

Wil je graag meer weten over wie Gewoon Lies is, kijk zeker eens op de Over mij pagina. Zit je met een vraag of wil je graag contact met me opnemen, vul het contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug.

Geen enkel nieuws missen, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Gewoon Lies en ontvang een mailtje telkens een nieuwe blogpost online komt.

Volg me ook op:

2 reacties op “Blik achter de schermen: Paasdecoratie van Gewoon Lies”

  1. Heel mooi Lies! Ik zet ook elk seizoen decoratie. Creatief bezig zijn geeft me een fijn en warm gevoel. Ook een goeie manier om mijn perfectionisme wat los te laten 🙂

    Geniet ervan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.