Meteen naar de inhoud
wandeling dinsdag 2

Wandelen met kinderen in Haspengouw: 4 tot 6 km

Omdat ik merk dat er tegenwoordig veel vraag is naar mooie wandelen om samen met je kinderen te doen geef ik je in een reeks artikels een overzichtje van wandelingen in mijn thuisstreek, namelijk het mooie Haspengouw. Je vindt hier talrijke Greenspots en Verborgen Moois-wandelingen. De ene keer door het bos, de andere keer door akkers, boomgaarden of holle wegen.

De website wandeleninlimburg.be omschrijft Haspengouw als volgt:

Zuid-Limburg wordt ook wel eens het Toscane van het noorden genoemd. En dat is niet voor niets. Glooiende akkers, bloeiende bermen, hoogstamfruitbomen en mooie beekvalleien typeren het Haspengouwse landschap. 

Wandelen in Limburg
wandelen met kinderen in Haspengouw

In deze tweede blogpost van de reeks “Wandelen met kinderen in Haspengouw” deel ik wandelingen met een afstand tussen de 4 en 6 kilometer. Heb je de wandelingen met kinderen in Haspengouw van 2 tot 4 km vorige week gemist, geen nood je kan ze via de link nog terugvinden.

WandelingAfstandStartplaatsRoute
Greenspot Nieuwenhoven4,3 kmNieuwenhoven 1, Sint-TruidenOranje
Greenspot Mettekoven Grand Cru4,3 kmBergstraat 1, MettekovenOranje
Verborgen Moois Herkbeemden4,3 kmDorpsstraat 26, WellenRood
Greenspot Grootloon4,4 kmDe Klappoel: Kortestraat, BorgloonGroen
Greenspot Rullingen4,4 kmUlbeekstraat 21, WellenBlauw
Verborgen Moois Mombeekvallei4,7 kmMuntelbeekstraat 1, HasseltGeel
Vergorgen Moois Nietelbroeken4,7 kmHerbroekstraat 31, KortessemBlauw
Greenspot Vrijhern4,9 kmKluisstraat 1, HoeseltBlauw
Verborgen Moois Bellevuebos5,7 kmHemelspark: Opeindestraat, KortessemRood
Greenspot Heks5,7 kmBrugstraat 30, HeersOranje
Verborgen Moois Mombeekvallei5,8 kmMuntelbeekstraat 1, HasseltRood
Verborgen Moois Cicindria5,8 kmStraeten, Sint-TruidenOranje

Volgende week komen in de reeks “Wandelen met kinderen in Haspengouw” de wandelingen van 6 tot 10 km aan bod. Wil je dit bericht zeker niet missen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Gewoon Lies.

Lees ook mijn andere blogposts over wandelen:

Wil je graag meer weten over wie Gewoon Lies is, kijk zeker eens op de Over mij pagina. Zit je met een vraag of wil je graag contact met me opnemen, vul het contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug.

Volg me ook op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: