Meteen naar de inhoud
Mijn Bullet Journal Maart setup

Mijn Bullet Journal: Maart setup

In de rubriek ‘Mijn Bullet Journal’ geef ik je iedere maand inspiratie en voorbeelden uit mijn eigen Bullet Journal setup voor de komende maand. Weet je nog niet wat een Bullet Journal is, lees dan zeker mijn artikel Wat is dat nu eigenlijk, een Bullet Journal? waarin ik een algemene uitleg geef over Bullet Journaling. Voor vandaag een kijkje in Mijn Bullet Journal Maart setup.

Leuchtturm1917

Als kerstcadeau kreeg ik een tijdje geleden een Leuchtturm1917. Ik wou deze al langer eens proberen, omdat het een veel gebruikte Bullet Journal is en was dus super blij dat ik er nu eindelijk eentje heb. Maar tegen dat ik deze Bullet Journal cadeau kreeg had ik mijn Bullet Journal voor 2021 al klaar gemaakt, dus ik moest nog wat geduld hebben.

Ik gebruik mijn Bullet Journal de laatste maanden heel intensief en na twee maanden is mijn eerste Bullet Journal voor 2021 al vol! Tijd dus om een nieuwe te beginnen en de Leuchtturm19117 uit te testen, joepie :-).

Trackes om doelen op te volgen

Ik nam van de gelegenheid gebruik om mijn doelen die ik voor 2021 zette verder uit te werken in mijn Bullet Journal. Ik maakte trackers om bij te houden hoe ik naar bepaalde doelen toewerk.

Wandel tracker

Het afgelopen jaar werd er door iedereen gewandeld, ook door mezelf! Een gezellige wandeling met de kinderen, wandelen met mijn partner, wandelen met familie en vrienden, en ook alleen wandelen om tot rust te komen. Voor 2021 vond ik het belangrijk om evenveel – of zelfs meer – te wandelen omdat het mij zo deugd doet. Daarom werd 500 kilometer wandelen één van mijn doelen voor 2021.

wandel tracker

Fiets tracker

In 2020 kocht ik mij een nieuwe fiets, een elektrische fiets zelfs. De bedoeling is om deze te gebruiken voor woon-werk verkeer. Ik heb gemerkt dat ik in de ochtendspits sneller op mijn plek ben met de fiets dan met de auto. Dat ik ondertussen kon genieten van de rust en wat beweging had is mooi meegenomen. Om mezelf te motiveren om vaak genoeg met de fiets te gaan werken stelde ik mezelf als doel in 2021 1.000 kilometer te fietsen.

fietstracker

Boeken tracker

Ook boeken lezen was een rode draad doorheen het voorbij jaar voor mij. Ik ontdekte opnieuw de passie die ik als kind reeds had, maar ergens onderweg verloren was. Voor 2021 wil ik graag minstens 30 boeken lezen, waarvan 15 fictie en 15 non-fictie.

boeken gelezen

Blogpost tracker

Een laatste doel dat ik via een tracker bijhoudt in mijn Bullet Journal is het aantal blogposts dat ik schrijf in 2021. Ik probeer gemiddeld 2 blogposts te schrijven per week, waarvan ééntje op dinsdag en ééntje op vrijdag. Dit zou betekenen 104 blogposts op een jaar. Maar om mezelf niet te veel druk op te leggen en vooral te bloggen wanneer ik er zin in heb, heb ik mijn doel op 85 gezet.

tracker blogposts

Mijn Bullet Journal Maart setup

Voor mijn Bullet Journal Maart setup heb ik opnieuw gekozen voor de gekende en vertrouwde setup. Ik heb er deze keer wel voor gekozen om zo weinig mogelijk pagina’s te gebruiken. Ik heb dus geen extra afbeeldingen gebruikt om de pagina’s op te vullen. Zo kan ik hopelijk langer genieten van mijn Leuchtturm1917.

Ik zal hier enkel de foto’s delen van mijn pagina’s. Voor meer uitleg over deze pagina’s kan je mijn vorige blogposts terug lezen (zie linken onderaan).

Maandplanning

Trackers en lijstjes

Weekly spread

weekly spread maart
weekly spread

Ik ben nieuwsgierig naar welke Bullet Journal jij gebruikt! Heb jij ook al een Leuchtturm1917 uitgeprobeerd? Of is er een ander type notebook waar jij aan verkocht bent? Laat het me weten in de reacties onderaan. Ik wil namelijk graag zo veel mogelijk soorten uitproberen.

Wil je nog meer voorbeelden zien uit mijn Bullet Journal, bekijk zeker deze blogposts ook een keer:

Wil je graag meer weten over wie Gewoon Lies is, kijk zeker eens op de Over mij pagina. Zit je met een vraag of wil je graag contact met me opnemen, vul het contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug.

Geen enkel nieuws missen, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Gewoon Lies en ontvang een mailtje telkens een nieuwe blogpost online komt.

Volg me ook op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: