Meteen naar de inhoud
Mijn Bullet Journal Februari setup

Mijn Bullet Journal: Februari setup

In de rubriek ‘Mijn Bullet Journal’ geef ik je iedere maand inspiratie en voorbeelden uit mijn eigen Bullet Journal setup voor de komende maand. Weet je nog niet wat een Bullet Journal is, lees dan zeker mijn artikel Wat is dat nu eigenlijk, een Bullet Journal? waarin ik een algemene uitleg geef over Bullet Journaling. Voor vandaag een kijkje in Mijn Bullet Journal Februari setup.

Normaal maak ik mijn maandelijkse pagina’s pas de laatste dag van de voorbije maand, maar om jullie nu al te laten meekijken in mijn Bullet Journal heb ik de pagina’s voor Februari al iets vroeger gemaakt. Dat is het voordeel van al een tijdje te Bullet Journalen, ik kan goed inschatten hoeveel pagina’s ik nog zal nodig hebben voor de komende dagen van Januari.

Bullet Journal Februari setup

Sinds een paar maanden heb ik een setup gevonden waar ik heel tevreden mee ben omdat die op dit moment goed bij mij en mijn leven past. Ik heb dus ook voor Februari deze setup gebruikt. Ik heb deze keer opnieuw gewerkt met stickers en printables om het Februari gevoel in mijn Bullet Journal te brengen.

Maandplanning

Zoals steeds eerst een Februari intro spread, gevolgd door mijn maandkalender en to do’s.

Trackers en lijstjes

Ik heb de afgelopen jaren al ongelooflijk veel trackers en lijstjes uitgeprobeerd in mijn Bullet Journal. Een valkuil in Bullet Journaling is dat je te veel wilt gaan bijhouden, waar je meestal niet aan toekomt. Voor mij zijn volgende trackers en lijstjes overgebleven om maandelijks bij te houden.

Weekplanning

De weekly spread, het hoort niet echt tot de basis setup zoals uitgedacht door Ryder Caroll, maar voor mij is het een heel handig hulpmiddel. In de weekplanning verwerk ik mijn weekmenu, de blogartikels die live komen, wanneer de kinderen bij mij zijn en van waar ik werk (huis of kantoor).

Mijn Bullet Journal weekly setup

Ben jij al klaar voor Februari of zoek je nog inspiratie? Welke trackers zijn voor jou essentieel in je Bullet Journal en waarom? Laat het weten in de reacties onderaan.

Wil je nog meer voorbeelden zien uit mijn Bullet Journal, bekijk zeker deze blogposts ook een keer:

Wil je graag meer weten over wie Gewoon Lies is, kijk zeker eens op de Over mij pagina. Zit je met een vraag of wil je graag contact met me opnemen, vul het contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug.

Geen enkel nieuws missen, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Gewoon Lies en ontvang een mailtje telkens een nieuwe blogpost online komt.

Volg me ook op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: