Meteen naar de inhoud
wandelen

Doe jij ook mee aan de wandel challenge?

Zoals je al kon lezen in mijn vorige post over de verlengde herfstvakantie gaan wij de komende dagen zo veel mogelijk proberen te wandelen. Wil jij tijdens de tweede week van de herfstvakantie ook meer buitenkomen en in beweging blijven? Doe dan mee met de wandel challenge!

Probeer deze week samen met je kinderen zoveel mogelijk kilometers te wandelen. Het is niet alleen goed voor je kinderen om tijd buiten te spenderen, maar je werkt ook aan je eigen conditie. En nog het meest belangrijke, je kan genieten van extra family-time met de kinderen. En uiteraard volledig Corona-proof.

Motiveer je kinderen om mee te gaan wandelen door ze een beloning te geven wanneer een vooropgesteld doel bereikt is. Deze beloning kies je als ouder zelf, als het maar een activiteit is die jullie samen doen. Extra aandacht voor de kinderen, daar zijn ze altijd blij mee.

Wandel Challenge van Gewoon Lies

Samen met mijn kinderen gaan we voor een challenge van 30 km wandelen en dit op 7 dagen tijd. Als beloning kozen we samen voor een filmavondje met chips, de dag dat we ons doel van 30km halen!

Vandaag hebben we al een heerlijke tocht door de Ardense bossen gemaakt. Voor deze eerste wandeling van de challenge werden mijn kinderen en ik vergezeld door mijn vriend. Wat was het een fijne en gezellige dag in een wondermooie omgeving.

Forellenpad Stavelot

Dankzij deze wandeling hebben we al 13 km kunnen inkleuren op onze wandel challenge kaart. Want ja, bij een echte challenge hoort ook een kaart om je voortgang bij te houden. De kaart hangen we op een goed zichtbare plaats in de living.

wandel challenge dag 1

De komende dagen zal ik samen met de kinderen nog wat kleinere tochten doen hier in de buurt. Er staat sowieso nog een wandeling van de scouts en een wandelzoektocht van school op de planning. Hou vooral mijn Facebook of Instagram pagina in de gaten om onze avonturen te volgen!

Freebie

Wil jij ook graag deze kaart om mee te doen? Dat kan zeker. Er zijn 3 kaarten van deze wandel challenge beschikbaar, 10, 20 of 30km. Zo kan je kiezen welke afstand haalbaar is voor jullie gezin.

Stuur gewoon een mailtje naar annelies@gewoonlies.be of via een Instagram / Facebook privé berichtje, met vermelding van het doel dat je wil bereiken. Ik bezorg je dan zo snel mogelijk de juiste kaart.

Laat ons elkaar op de hoogte houden en motiveren. Deel zo veel mogelijk foto’s van jullie wandelingen en hoe ver je zit in de challenge op social media. Vergeet me niet te taggen en de gebruik de hashtag #gewoonlieswandelchallenge. Ik kijk uit naar jullie avonturen.

Veel succes!

Wil je graag meer weten over wie Gewoon Lies is, kijk zeker eens op de Over mij pagina. Zit je met een vraag of wil je graag contact met me opnemen, vul het contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug.

Geen enkel nieuws missen, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Gewoon Lies en ontvang een mailtje telkens een nieuwe blogpost online komt.

Volg me ook op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: