Meteen naar de inhoud
Stickerpack november Van Je Hart

Bullet Journal Stickerpack en eBook @ van je hart

Een tijdje geleden deed ik mee aan een Facebook actie van @vanjehart en won een super leuk Bullet Journal Stickerpack én het recent gelanceerde eBook “de Ultieme Bullet Journal Gids”. Ik volg Jennifer van Van Je Hart al een tijdje op social media en was dus super blij om zowel het eBook als het sticker pack te winnen.

Ik deelde op mijn Facebook en Instagram verhaal al eerder een video over het uitpakken van de sticker pack. Maar moest je deze video gemist hebben, geen nood. Vandaag laat ik je opnieuw zien hoe het stickerkpack eruit ziet en deel ik wat ik van het eBook vond.

De Ultieme Bullet Journal Gids

De ultieme Bullet Journal gids, alles wat je moet weten om jouw persoonlijke Bullet Journal routine te ontwikkelen. In dit eBook krijg je een basis mee van wat Bullet Journaling is en welke materialen je ervoor nodig hebt. Het leuke is dat er ook tal van producten besproken worden, met handige links om deze in detail te bekijken en eventueel aan te kopen.

Het tweede deel van het eBook gaat verder in op een typische Bullet Journalling routine met jaarlijkse (of lange termijn), maandelijkse, wekelijkse en dagelijkse pagina’s. Alle ideeën worden toegelicht met behulp van duidelijke foto’s, zodat je op basis van deze voorbeelden zelf aan de slag kan. Heel knap werk van Jennifer!

eBook De ultieme Bullet Journal gids van Van Je Hart

Voor mezelf was de inhoud van het eBook uiteraard niet nieuw, aangezien ik zelf al een hele tijd bezig ben met Bullet Journaling, zie ook mijn eerdere blogpost ‘Wat is dat nu eigenlijk, een Bullet Journal‘. Maar toch vond ik het heel erg leuk om te lezen en te zien hoe een andere expert het aanpakt. Als je wil starten met een Bullet Journal, of net gestart bent, kan ik dit eBook dan ook zeker aanraden. Op deze manier voorkom je veel gemaakte fouten en vind je sneller je eigen routine.

Bullet Journal Stickerpack November

Maandelijks ontwerpt Jennifer een nieuw Bullet Journal stickerpack om te gebruiken in je Bullet Journal. Deze stickerpack is beschikbaar in 3 varianten: Starter, Leerkracht en Pro. Via de win-actie kreeg ik de Stickerpack Pro toegestuurd voor November 2020, waar zowel de stickervellen van Starter en Leerkracht inzitten plus nog 2 extra stickervellen.

Stickerpack november van Van Je Hart
 • Starter
  • Maandcover in het thema van de betreffende maand, bestaande uit een foto en een quote
  • Starter stickervel met bijna 80 stickers, de meest essentiële stickers om jouw planning routine sneller, makkelijker en leuker te maken
 • Leerkracht
  • Maandcover
  • Starter sticker pack
  • Leerkracht stickervel met meer dan 100 stickers, speciaal ontworpen voor leerkrachten
Stickerpack November leerkracht

Deze stickers zijn dan bedoeld voor leerkrachten maar ook voor niet-leerkrachten, zoals ik, zijn deze super handig!

 • Pro
  • Maandcover
  • Starter stickervel
  • Leerkracht stickervel
  • 2 Pro stickervellen met 75 super leuke extra stickers, waaronder kalenders, quotes, trackers, etc.
  • 1 Review-stickervel

Verder zat er nog een persoonlijk briefje met wat extra stickers bij. Altijd leuk om een persoonlijke boodschap te zien op iets dat je ontvangt!

Stickerpack November briefje

Ondanks dat ik mijn November setup ondertussen al klaar en in gebruik heb, ga ik deze stickers toch zeker nog gebruiken. De handige banners, lijstjes, quotes, etc. kan ik eender waar gebruiken :-). Ik kijk ook al uit naar de December stickerpacks!

Van Je Hart

Jennifer heeft ruim 5 jaar ervaring met Bullet Journaling en ontwerpt materialen die jouw Bullet Journal routine leuker, makkelijk er effectiever maken. Op haar webshop biedt Jennifer van Van Je Hart, naast het eBook en de Bullet Journal stickers, ook eigen ontworpen postkaarten, achtergronden, art prints en andere leuke dingen aan. Haar website www.vanjehart.nl bevat trouwens ook interessante gratis downloads. Neem zeker even een kijkje als je, zoals ik, weg bent van stationery.

Volg ook zeker de Facebook pagina @vanjehart en Instagram account vanjehart en blijf op de hoogte van Jennifer van Van Je Hart.

Meer over Bullet Journalling

Wil je nog meer lezen over Bullet Journaling, of voorbeelden zien op basis van mijn eigen layouts, lees dan zeker mijn eerdere berichten over Bullet Journaling:

Binnenkort volgt ook mijn Bullet Journal December setup, waarin ik zeker gebruik ga maken van de stickers van Van Je Hart. Volg me op Facebook of Instagram om dit zeker niet te missen, via de links onderaan dit artikel.

Jennifer, nogmaals bedankt voor deze give-away. Ik hou je website in de gaten voor de release van je volgende sticker packs.

Wil je graag meer weten over wie Gewoon Lies is, kijk zeker eens op de Over mij pagina. Zit je met een vraag of wil je graag contact met me opnemen, vul het contactformulier in en ik contacteer je zo snel mogelijk terug.

Volg me ook op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: