Meteen naar de inhoud
nieuw avontuur

Klaar voor een nieuw avontuur

De mensen die me kennen weten dat ik zeer leergierig ben en graag nieuwe dingen ontdek. Ik volg dan ook al sinds lange tijd verschillende blogs over uiteenlopende onderwerpen, van food blogs over productiviteitsblogs tot ‘do it yourself’ blogs. Op die manier krijg ik vaak nieuwe inzichten en doe ik vele nieuwe ideeën op.

Vandaar dat ik op het idee kwam om mijn eigen nieuw avontuur te beginnen, zelf een blog maken. Mijn kennis en ervaring delen in de hoop anderen te inspireren.

Een nieuw avontuur, een sprong in het duister. Spannend en toch vertrouwd. Het voelt als de juiste stap in mijn zoektocht naar mezelf ontdekken en ontplooien.

And suddenly you know: it’s time to start something new and trust the magic of new beginning

Waarom een blog?

Waarom kies ik dan voor een blog? Mijn motivatie zit erin om andere mensen te helpen en nieuwe inspiratie aan te brengen. Het is ook een manier om tegemoet te komen aan mijn behoefte om mijn creativiteit te uiten. En last but not least omdat het leuk is om te doen.

Waarover blogt Gewoon Lies dan hoor ik je denken. Over gewone, alledaagse dingen. Situaties, onderwerpen en vragen die een ieder van ons bezig houdt. Met als rode draad het makkelijker maken en efficiënter organiseren van je leven.

Dat is dan ook de bedoeling van deze blog, tips en inspiratie aanreiken en uitwisselen om het leven makkelijker te maken. Om meer tijd te krijgen voor het genieten van het leven, in plaats van achter alles aanhollen.

Wie is gewoon Lies?

Indien je graag wat meer over mij, de persoon achter Gewoon Lies, te weten komt, vergeet dan zeker geen kijkje te nemen op pagina Over mij.

Heb jij een tip voor mijn blog, onderwerpen die je graag ziet komen, laat het zeker weten in een reactie onderaan! Heb je een vraag, suggestie of opmerking die je liever persoonlijk aan mij laat weten, vul gerust het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Volg me ook op:

1 reactie op “Klaar voor een nieuw avontuur”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: